Hola

com va?

01/ D'on venim

“Tan de bo us pogués dur a la maleta”. És el que ens comentaven algunes persones quan veien els vídeos dels nostres viatges que fèiem com a record. I d’aquí vam pensar que si agradaven podríem dedicar-nos-hi. Així va néixer Màrfega Audiovisuals. El nom? Un homenatge als viatges que ens van inspirar a començar aquesta aventura.

02/ On som

Cada vídeo que fem ens porta a nous projectes, cada vegada més engrescadors. Màrfega Audiovisuals s’està fent gran i això ens agrada. Hem tocat moltes tecles: videoclips, vídeos corporatius, anuncis, casaments… I seguim amb ganes d’aprendre i fer-ho millor. I si algú encara ens vol dur a la maleta, vindrem encantats. Per un mòdic preu, és clar.

03/ Com ho fem

Els nostres vídeos passen bé, són dinàmics i vius. Fem muntatges picadets, ràpids, amb varietat de punts de vista i ritme. Ens agrada la calidesa, l’elegància en els grafismes i busquem cuidar els detalls. Som ràpids en les entregues i coherents amb els preus. Tot plegat, si més no ho intentem. I molta gent ens diu que ho aconseguim.

NOSALTRES

banner

GUillem

Periodista
banner

Oscar

Audiovisual